Maak kennis met ons team

In april 2016 is de logopediepraktijk gestart door Heidi Bourgondien. Een enthousiaste logopediste met jarenlange ervaring in de vrije vestiging en op scholen. Ons kleine gespecialiseerde team is naast Heidi in 2021 uitgebreid met collega Rowan en in 2023 met collega Joyce. Bouch. logopedie heeft momenteel locaties in Twello en in Klarenbeek.

Heidi Bourgondien

Logopediste, praktijkhoudster

De ambitie om een eigen bedrijf te starten, was al aanwezig tijdens de opleiding Logopedie. Sinds 2012 mag ik mijzelf logopediste noemen en heb ik een aantal jaren ervaring opgedaan in een grote praktijk. Toen was het tijd om een eigen praktijk te starten, mijn wens om in eigen dorp te ondernemen werd werkelijkheid. Midden in het centrum van Twello greep ik de kans om de praktijk uit te laten groeien tot een bedrijf waar wij nu met drie personen onze expertise kunnen uitoefenen. Logopedie is een gespecialiseerd vak, bij alle doelgroepen kunnen verschillende stoornissen behandeld worden. Ik ben voornamelijk toegespitst op het werken met kinderen en (jong) volwassenen. Spraak- en/of taalproblemen, afwijkend mondgedrag of lees-/spellingsproblemen komen het vaakst voor in de praktijk. De kracht van communiceren bij ieder mens naar boven halen is wat ik zo mooi vind aan dit beroep. Mijn geduld, inlevingsvermogen en het goed kunnen luisteren naar mensen neem ik mee in mijn professionaliteit. Onze missie in de gemeente Voorst is om iedereen kennis te laten maken met logopedie, er kan altijd iemand in je omgeving zijn die onze hulp kan gebruiken! Voor meer informatie mag je contact opnemen via onderstaande gegevens of ons contactformulier.

Rowan Brinkman - Aal

Logopediste

In 2017 ben ik afgestudeerd als logopedist aan Hogeschool Windesheim. Hiervoor heb ik de opleiding onderwijsassistent met succes afgerond. Als jong meisje wist ik al dat ik later ‘juf’ wilde worden. Ondanks dat ik graag met volwassenen werk, gaat mijn hart uit naar het stimuleren van de ontwikkeling van elk kind. Positiviteit, structuur en gezelligheid is waar ik van hou! Ik heb als logopedist in een grote praktijk gewerkt, hierdoor heb ik veel ervaring opgedaan met spraak- en taalproblemen, afwijkend mondgedrag, stemproblemen, meertaligheid en beginnende geletterdheid. Ik sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Ik volg regelmatig cursussen en bijscholingen om zo nog effectiever te kunnen behandelen. Ook ben ik lid van de Nederlandse Vereniging Voor Logopedie en Foniatrie. Voor meer informatie over logopedie mag je contact opnemen via onderstaande gegevens of ons contactformulier.

Joyce ter Riele - Hendriks

Logopediste

Na 7,5 jaar te hebben gewerkt als logopedist in een grote logopediepraktijk was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Vanaf mei 2023 ben ik werkzaam bij Bouch. logopedie! Ik heb de afgelopen jaren ervaring opgedaan in het behandelen van cliënten met verschillende hulpvragen. Vooral bij kinderen met verschillende hulpvragen, zoals spraak- en/of taalproblemen en afwijkend mondgedrag. Met veel enthousiasme wil ik ook in deze praktijk daar een bijdrage aan leveren en help ik graag cliënten in het verbeteren van de communicatie. Ik vind het belangrijk dat de cliënt plezier heeft tijdens de behandeling; ik probeer creatief te werk te gaan en de doelen samen op een leuke manier te behalen. Om mijn kennis uit te breiden volg ik regelmatig cursussen en scholingen. Ik sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en ben lid van de Nederlands Vereniging voor Logopedie en Foniatrie. Ik kijk ernaar uit jou te ontmoeten!

© 2024 Bouch. logopedie | KVK 65667093 | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Studio Lef | Technische realisatie Sieronline B.V.